Het uitvaartcentrum in Den Bosch

Bij een uitvaart in Den Bosch kunt u de hulp inschakelen van 0800 Uitvaart. Ons uitvaartcentrum kan dienen als rustige haven in de zeer emotionele periode die volgt op het overlijden van een dierbare. Als u onze hulp inschakelt bij het regelen van een uitvaart, nodigen wij u uit in ons uitvaartcentrum in Den Bosch en bespreken wij in een eerste gesprek waarbij wij u kunnen helpen en wat u van ons verwacht. Als u dat wilt kunnen we vrijwel alles voor u regelen, maar we nemen u niet zomaar alles uit handen. U kunt zelf bepalen voor welke taken u ons wilt inschakelen, en wat u zelf wilt doen. Als u ons liever in een persoonlijke sfeer ontvangt, in plaats van naar ons uitvaartcentrum te komen, is dat uiteraard ook mogelijk. In Den Bosch komen wij graag bij u thuis om u bij te staan.

Ons uitvaartcentrum

Ons uitvaartcentrum is een plek in Den Bosch waar u na een overlijden kunt samenkomen met de nabestaanden. Wij bieden u de mogelijkheid om nog even samen te zijn met de overledene en om op persoonlijke wijze afscheid te nemen van uw dierbare. U kunt er na het overlijden voor kiezen om de overledene op te baren in de rouwkamer van het uitvaartcentrum. In dat geval zijn de deuren van ons uitvaartcentrum dag en nacht voor u geopend, zodat u op ieder mogelijk tijdstip bij uw dierbare kunt zijn.

Ons uitvaartcentrum in Den Bosch is een unieke plek waar wij hebben geprobeerd een sfeer te creƫren die intimiteit en warmte uitstraalt. De rouwkamer is zo opgezet dat deze is in te richten naar uw specifieke wens en gevoel. Wilt u meer informatie over het uitvaartcentrum, of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd contact met ons opnemen.