Uitvaartverzekering in Den Bosch

Wanneer een dierbare net is overleden, staan de kosten van de te regelen uitvaart uiteraard niet op de voorgrond. U wilt de overledene een waardig afscheid geven en diens wensen realiseren. Toch is het belangrijk om even stil te staan bij de kosten die een uitvaart met zich mee brengt; een eenvoudige uitvaart in Den Bosch, zonder veel extra diensten, kost namelijk al snel rond de 1500 euro. Om niet voor een vervelende financiële verrassing te komen staan, kunt u een uitvaartverzekering afsluiten. Bij een uitvaart in Den Bosch of omgeving kunt u voor meer informatie over een uitvaartverzekering terecht bij 0800 Uitvaart in Den Bosch.

Requim Uitvaartverzekering

0800 Uitvaart werkt in Den Bosch samen met Requiem Verzekeringen. Deze verzekeringsmaatschappij heeft een transparante en flexibele uitvaartverzekering ontwikkeld die overeen komt met onze persoonlijke aanpak. Met de Requiem uitvaartverzekering in combinatie met onze uitvaartzorg weet u zeker dat de uitvaart in Den Bosch in goede handen is. Voordelen van de Requiem verzekering:

• Transparante verzekering met een scherpe premie
• Geen onverwachte kosten of kleine lettertjes
• Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd
• Verzekering mogelijk tot op hoge leeftijd
• Persoonlijke, lokale benadering

Met de Requiem Uitvaartverzekering kunt u zelf een verzekerd bedrag kiezen dat aansluit bij uw wensen. De verzekering is ook zeer geschikt om u aanvullend te verzekeren. Wanneer u precies wilt weten wat een uitvaart in Den Bosch kost op basis van uw eigen wensen, adviseren wij u contact met ons op te nemen. Wilt u direct een uitvaartverzekering afsluiten? Neemt u ook dan contact met ons op. Wij helpen u dan bij het invullen van het formulier.